For søren, hvor var det 3 helt fantastiske dage på Folkemødet derovre på Solskinsøen!

Vi lagde hårdt ud torsdag som vært ved et debatarrangement a la ”Højlunds Forsamlingshus” i Allinges nye kulturcafé, Fabers.
19 af branchens fyrtårne deltog i den intense debat om klima og byggeri, imens Gitte K. Nielsen og Ole Mark satte scenen for dagens diskussioner.
Kameraet rullede hele vejen igennem, men det lod ikke til at blive bemærket af nogen.
Tak til jer alle for et helt forrygende engagement og for de mange gode bidrag og pointer. Vi skal nu koge Maggi-terningen på alle de gode input, og så vender vi tilbage.

Dansk Byggeri havde inviteret til debat om cirkulær økonomi i deres hyggelige gårdhave i Storegade. Også her var den danske byggebranche overordentlig godt repræsenteret.
Ida Auken indledte med at give alle 20 deltagere en ordentlig opsang: ”I har alle forudsætningerne og kender hinanden så godt! Kom nu ind i kampen og hold op med at pive!”.
Elly Kjems Hove, Kasper Guldager, Gyrithe Saltorp, John Sommer og alle andre bød ivrigt ind med forsvar, ideer og udfordringer. Thomas Uhd, du styrede mødet forrygende godt!

MT Højgaard holdt bl.a. debat om fremtidens samarbejdsformer i byggeriet. Her gik bølgerne temmelig højt. På et tidspunkt var der hele tre

personer fra samme arkitektfirma på banen med argumentation. Der var ikke rigtig et fælles fodslag om emnet, men sådan skal det jo være, og underholdende var det bestemt.

På toppen af molens varme sten blev det til en rigtig god snak med David Zahle om BIG, branchen og mulighederne for at dele viden fremover.
Et super hyggeligt møde i helt unikke rammer (forud kørte vi ræs fra Hammer Havn i en DriveNow, men det er en anden fortælling….).

Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri var vært ved en sjov og hyggelig middag med masser af byggeri-snak og kalas. Det samme havde FRIDAY og DI, så det var svært at nå rundt til det hele.

Og så skal der selvfølgelig lyde et kæmpe tak til Martine og Jørgen for husly Down Town Allinge. Et stenkast fra Kirken og lige overfor Kroen, mere centralt kan man ikke bo!
Booket i god tid? Nej-da! Tak, Julia Knudsen, for en ihærdig og succesfuld sidste-øjebliks-indsats.

Med mere end 3000 arrangementer var det umuligt at nå det hele, men det gjorde slet ikke noget, for kvaliteten af det vi nåede var helt i top.

Tak til Bornholm for høj service, altid venlige smil, tjekket logistik, lækre råvarer og strålende solskin!

Vi ses til Folkemødet i 2018!