Nyheder2021-04-29T09:24:21+00:00

Skal vi tale om tegl og bæredygtighed?

28 februar, 2023|

Danske Tegl har dedikeret 2023 til en besøgsrunde til byggebranchens forskellige aktører, og bilen er pakket med den nyeste viden om bl.a. bæredygtighed, genanvendelse og minimering af fejl.

”Vores medlemmer skal gå forrest i den grønne omstilling af byggebranchen”

28 februar, 2023|

Lars Storr-Hansen har sat sig i stolen som direktør i Danske Arkitektvirksomheder. Her bliver hans fortid fra Dansk Byggeri og dermed store kendskab til store dele af byggeriets værdikæde sat i spil, fordi samarbejde på tværs bliver afgørende – især for den grønne omstilling af byggeriet, hvor han ser arkitekterne gå i front.

Danske Tegl er på vej med CO2-roadmap

28 februar, 2023|

Med input fra hele byggebranchen og med beregninger fra Teknologisk Institut skal et kommende CO2-roadmap både vise vejen mod en CO2-neutral produktion af danske tegl og en mere bæredygtig anvendelse af tegl i hele byggebranchen.

Gamle Mursten er nyt medlem Danske Tegl

5 september, 2022|

Brancheforeningen Danske Tegl har fået nyt medlem, som arbejder med genbrug af gamle mursten.En fantastisk ambassadør for tegl-branchen og et godt eksempel på murværkets vigtige rolle i omstillingen til bæredygtigt byggeri, lyder det fra Danske Tegl.

P3: Påstand mod påstand

5 marts, 2021|

Er der flere mursten i København end der er mennesker i verden? - En sen eftermiddag ringede telefonen hos Danske Tegl. Det var fra P3 og programmet [...]

Gør noget, som kan ses om 100 år

5 oktober, 2020|

Hvad hjælper det at opføre bygninger i materialer med et lavt CO2-regnskab, hvis de anvendes forkert, har en kort levetid eller kræver massiv vedligeholdelse? Læs artiklen her.

Go to Top