…nybyggeriet Amaryllis Hus, der med sine smukke tegl i mørke efterårsnuancer og grønne tage og facader forener æstetik og nymoderne arkitektur.

Amaryllis Hus ligger midt på Grønttorvet i Valby og facaderne er håndstrøgne tegl i changerende nuancer. Stenen, som er brugt, hedder “Safari”, som man må sige, lever op til sit navn med det flotte spil i varme farver.

Publikumsprisen bliver uddelt hvert år af Københavns Kommune for det smukke byggeri samt bymiljøer og anlæg. I år var otte nomineret, hvor Amaryllis Hus løb med prisen. Der var desuden knap 1.000 flere stemmer i år end ved sidste års afstemning.

De nominerede projekter til Publikumsprisen var:

  • Hotel Herman K
  • Kulturtårnet
  • Noma
  • Kalvebod Fælled Skole
  • Amaryllis Hus
  • Dortheavej
  • Dipylon Hus
  • Montagehallen

DANSKE TEGL ønsker stort tillykke med den flotte pris.

Læs mere om Publikumsprisen her.

Læs mere om Amaryllis Hus her.