RadioTegl er denne gang er taget til Århus Ø og Århus V for at blive klogere på den utrolige transformation, der i øjeblikket sker begge steder. Århus Ø, som bygges i den tidligere containerhavn i den nordlige del af Århus Havn, er markant på mange forskellige måder. Der bygges højt. Der er markante bygninger tegnet af verdensberømte arkitekter, men hvordan sikrer man, at det også bliver en levende bydel?

Gellerupparken i Århus V, som i øjeblikket gennemgår hvad der blevet kaldt Danmarks mest ambitiøse byfornyelsesprojekt, skal forvandles fra socialt udsat boligområde, som ikke længere er isoleret fra resten af byen til attraktiv bydel, som hænger sammen med resten af Århus Hvordan skaber man et godt byliv?

Og hvordan skaber man en ny by, hvor der er plads til alle?

Det fortæller Keld Laursen, som er adm. direktør for Brabrand Boligforening og ejendomsudvikler Rune Kilden om i denne udgave af RadioTegl.

Du kan lytte med lige her:

– På vores website

– Apple Podcasts

– Spotify

– Podimo