Det murede byggeri hører til blandt de smukkeste og mest holdbare byggeformer, der findes i verden.

Det murede byggeri hører til blandt de smukkeste, mest holdbare og totaløkonomisk mest fordelagtige byggeformer, der findes.

Det murede byggeri hører til blandt de smukkeste, mest holdbare og totaløkonomisk mest fordelagtige byggeformer, der findes. Derfor er det murede byggeri også et bæredygtigt valg.

Med afsæt i naturens egne materialer – ler, ild, luft og vand – producerer de danske teglværker hver dag mursten, tagsten og klinker til byggerier over hele verden. De danske mørtelværker binder det hele sammen med mørtler, som også baserer sig på naturens egne materialer – sand, kalk og vand.

Danske Tegl repræsenterer teglværker og producenter af mørtel og har som sit fornemste mål at fremme det murede byggeri til glæde for både arkitekter, bygherrer, brugere og ikke mindst vores samfund.

Det er ikke uden grund, at muret byggeri har været fundamentet i dansk byggetradition i mange hundrede år, og at danske tegl bliver stadig mere udbredte i udlandet.

Danske tegl –  sundt, smukt og holdbart.

To murede byggerier, der inspirerer mig

28 juni, 2024|Kommentarer lukket til To murede byggerier, der inspirerer mig

Camilla van Deurs, Partner i Nordic Office of Architecture og tidligere stadsarkitekt i København, fortæller om to murede byggerier der inspirerer hende